קציצות בשר שעושים חשק לעוד

קציצות בשר נדירות

מרכיבים

 הוראות הכנה

  • קוצצים את הפלפל האדום והבצל קטן קטן קטן קטן קטן. ממש לגודל מניאטורי. מילימטר על מילימטר. להשקיע – זה ישתלם. לא מומלץ להשתמש במעבד מזון – אנחנו רוצים את הירקות קצוצים ולא נוזליים
  • אותו הדבר עושים לשיני השום. מועכים אותן עם גב הסכין – וקוצצים להם את הצורה קטן קטן קטן.
  • מכניסים לקערה את כל החומרים (פרט לשמן הקנולה) ולשים הכל בידיים עד שיש תערובת אחידה.
  • מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  • מוציאים – ובידיים לחות יוצרים כדורים פחוסים בצורת קציצה בגודל כף היד.
  • מחממים מחבת גדולה עם חצי ס”מ שמן קנולה.
  • מטגנים את הקציצות להשחמה משני הצדדים – שימו לב. בגלל הטחינה – הקציצות לא ישחימו מאוד מאוד אלא ישארו קצת בהירות.

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם