קנטאקי פרייד צ’יקן שבאמת אי אפשר להפסיק.

10 כנפיים נקיות וטריות

5 שיני שום מעוכות

3 כפות חרדל

3 גבעולי טימין

2 כוסות קמח

2 כפות קורנפלור

שקית אבקת אפייה

פלפל שחור

מלח

2 ביצים

פנקו או פרורי לחם

ושמן קנולה לטיגון

 מורחים טוב טוב כל כנף, ממש עיסוי  חושני לכל כנף. מניחים אותם בקערה ומעסים הכל יחד עם גבעולי הטימין. ונותנים להם לנוח כשעתיים וחצי במקרר.

לאחר מכן שוטפים ומייבשים עם נייר סופג.

מערבבים את הקמח, קורנפלור, אבקת אפייה, מלח, ופלפל השחור לאבקה אחידה.

מכניסים לקערה  יבשה את כל הכנפיים ומכסים באבקת הקמח שכל כנף תהיה מצופה באבקה הלבנה.

טורפים 2 ביצים בקערית

ובקערית נפרדת שמים את פרורי  הפנקו.

מחממים במחבת עמוקה או סיר, שמן עמוק וכשרותח.

לוקחים כנף, טובלים בביצה ולאחר מכן  בפנקו לצפות מכל הכיוונים ואז לשמן הרותח עד שמזהיב יפה.

מוציאים, מגישים חם וטורפים עם מיונז קטשופ, ליד קולה קרה.

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם