הקובה בורגול הכי טעים שאכלתם בחיים. שילוב מדויק של קריספיות שבירה ורכות מענגת.

מסוג הנשנושים שאף פעם לא נמאס, כזה שניתן להקפיא, להפשיר, לחמם ולהתענג. קובה בורגול מטוגן מעלף!!!!!!!!!!!!!!

4 כוסות בורגול דק דק שטוף ולהכניס לקערת מים (שהמים יכסו בהרבה את הבורגול) בערך ל-40 דקות

לאחר 40 דקות לסחוט עם היד חופן חופן ולשים בקערה יבשה וגדולה.

להוסיף כוס ורבע קמח מצה

כוס ורבע קמח מנופה

כפית כורכום

חצי כפית פפריקה מתוקה

חצי כפית פפריקה חריפה

כפית פלפל שחור

2 כפיות מלח

לערבב הכל לעיסה אחידה

חצי כוס שמן

2 וחצי כוסות מים

להביא לידי בצק נעים ונוח לעבודה כמו פלסטלינה.

לכסות עם מגבת ולתת לנוח.

בנתיים לחמם מחבת עם  מעט שמן

לטגן  בצל גדול חתוך עד הזהבה

להוסיף  חצי כפית בהרת

חצי כפית כורכום

כפית פלפל שחור

כף גדושה  סוכר

חצי כפית קינמון

2 כפיות מלח

100 גרם צנוברים

לערבב הכל ואז להכניס 500 גרם בשר איכותי טחון עם הרבה שומן

לערבב עד שהבשר מלבין  מעט ולהוציא מהאש לתוך קערה שהתקרר.

 

בנתיים מחממים סיר ענק עם מלא שמן

ומכינים קובה.

שמים קערה עם מים וכל הזמן לעבוד עם ידיים רטובות.

מכינים את הבצק תחילה ככדור פינג  פונג ואז ליצור חור ולמלא בשר עם כפית.

לדאוג שהדופן תהיה דקה כמה שיותר,

להדק טוב

להכין וכשהשמן חם להכניס אחת אחרי השניה ולא יותר משלוש או ארבע  קובות  בסיר

מטגנים עד הזהבה קלה טועמים אחד….

מוודאים שהטעם גן עדן מוציאים מניחים בכלי עם נייר סופג, מגישים עם טחינה עמבה ומצב רוח.

 

 

Leave a Reply