קדאיף תות ואגוזים קומבינציה של שלמות ואני לא מגזים

אחחחח כמה רוך ועונג יש בכל ביס ואהבה.

קדאיף תותים ואגוזים אם זו לא עוגת אהבה, מהי אהבה…

ראשית ניקח חצי חבילת שערות קדאיף.

נרסס ספרי שמן ונקלה בווק / תנור תוך ערבוב עד להזהבה.

מעט לעט נרסס שוב ושוב לקבלת הזהוב היפה.

לאחר שהזהיב,

נרדד חצי מכמות שערות הקדאיף בשכבה יפה בריאה ונדיבה בתבנית פיירקס עגולה בקוטר 40 סנטימטר או בתבנית פיירקס מלבנית 30X40

נהדק ככל שניתן ונניח בצד להתקרר.

בנתיים בקערת המיקסר נקציף:

מיכל גדול של שמנת מתוקה (500 מ”ל)

גביע מעדן בטעם תות (ורוד ככל שניתן

כפית סירופ תות / פטל

שלוש כפות אינסטנט פודינג ווניל

שתי כפות אבקת סוכר

כפית מחית / תמצית ווניל

נקציף עד קבלת קצפת יציבה

ניצק את קרם התותים שקבלנו על שכבת הקדאיף שהתקרר

נשאיר מקום לשכבה נוספת של שערות הקדאיף

נפזר מעל הקרם את כל הקדאיף שנותר

נפרוס כעשרה תותים לפרוסות.

נעטר מסביב ומעט במרכז

ואת כל זה נכניס למקפיא לשעה.

בזמן הזה נכין את הג’לי

קערת זכוכית בה נמלא שתי כוסות מים רותחים

אליה ניצוק שקית ג’לי בטעם תות

ונערבב עם מקצפת ידנית עד לקבלת ג’לי אדום ויפה.

ניתן לו לנוח ובעיקר להתקרר מעט

כעבור שעה נוציא מהמקפיא את העוגה

נמזוג מעט מהג’לי על כל התותים

נחזיר למקרר לשעה נוספת

כעבור שעה נוציא, נפזר מסביב אגוזי מלך מרוסקים

ולמקרר עד למחרת

ניתן לאכול גם באותו יום, אלא שהיא רכה מידיי וחשוב לעבור לילה במקרר לייצוב הקרם.

למחרת פורסים ואני מתחייב כאן ועכשיו שלא תוכלו למחוק את החיוך.

זה פשוט טעם של אהבה טהורה

לבריאות אהוביי

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם