קדאיף בשר

חצי קילו בשר טחון טרי (בקר, טלה, כבש…)

בצל גדול קצוץ

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

שמן זית+ שמן קנולה

2 שיני שום קצוצות

צנוברים קלויים

אטריות קדאיף

תבלינים: מלח, פלפל, בהרט (כמויות לפי הטעם) וכף פפריקה מתוקה.

אופן ההכנה:

  1. במחבת מטגנים בשמן זית בצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן קלות.
  2. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו. תוך כדי טיגון הבשר יש למעוך בעזרת מזלג.
  3. מוסיפים את התבלינים ומערבבים, מוסיפים את הפטרוזיליה ומכבים את הגז, מוסיפים את הצנוברים ומערבבים.
  4. מניחים בקערה את איטריות הקדאיף, מטפטפים עליהם שמן קנולה ופותחים אותם עם הידיים.
  5. בתבנית שקעים משומנת- מרפדים כל שקע בשערות קדאיף, ממלאים בבשר ומעליו מרפדים שכבה נוספת של אטריות ומהדקים היטב.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 20 דקות עד שהאטריות מזהיבות.

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם