קדאיף בטעם של פעם

קדאיף שמעיף

חבילת שערות קדאיף- נמכר בכל הרשתות

100 גרם חמאה מומסת

2 כפות סוכר

מיכל גדול של שמנת מתוקה

חבילת אינסטנט פודינג וניל

רבע כוס חלב

שקית סוכר וניל

כפית מחית וניל

2 כפות אבקת סוכר

לשפוך מעט חמאה מומסת על שערות הקדאיף ולפורר אותן.

ככל שנפורר טוב יותר, כך העוגה תצא אוורירית ונעימה יותר

לערבב היטב את שערות הקדאיף עםהחמאה ו- 2 כפות סוכר לאפות בטורבו ( 280 מעלות )  לערבב מידיי פעם לאחידות הזהבה.

כשמוכן  זהוב ויפה, להוציא לרפד עם חצי מכמות השערות תבנית מרובעת 30X40  להדק טוב טוב ולהניח להתקרר.

לאחר שהשערות התקררו

להקציף שמנת מתוקה, להוסיף לאחר שהתייצבה את הסוכר, סוכר וניל, תמצית וניל, חלב ואינסטנט וניל.

לשטח מעל שערות הקדאיף באופן שווה וישר,

לפזר מעל בצורה אסטטית את שאר השערות שנותרו

לכסות בניילון נצמד ולהכניס להקפאה לשעתיים.

כעבור שעתיים להוציא למקרר לשעה ואז פורסים טועמים ולא מפסיקים לחייך

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם