צלעות כבש באלדי ביין אדום מצומצם ובצל.

הכבש טעים, הצלעות שלו יותר. הבעיה זה הריח שלא כולם מתחברים. חבר מהצפון הביא לי צלעות  כבש באלדי צעיר.

זה לא טעים, זה מושלם !!!!!

כשהן טריות השרתי אותן במרינדה ל 24 שעות.

המרינדה עשויה מבצלים שבושלו ביין אדום עד כדיי צמצום למחית נעימה. הוספתי מעט סוכר חום.

המשכתי לבשל ולצמצם עד שסגרתי 5 שעות על אש נמוכה.

צננתי מעט, סננתי את הרוטב שיצא.

השרתי את הצלעות ברוטב האלוהי הזה וכעבור 24 שעות. הנחתי על המנגל לשלוש דקות צד ראשון, שתי דקות צד שני. יחד עם תפוח אדמה שהיה על המנגל שעתיים.

חציתי  כל תפוח, מרחתי במחית שום שמן זית וצ’ילי חריף שעברו מעיכה במכתש ועילי.

מעט מלח גס ולהתראותתתתתתתתתתתת

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*