צלעות טלה פטריות וצנוברים בתנור וכל מילה נוספת….. מיותרת

המצרכים להכנת התבשיל שמתבשל בתנור הם:

6 צלעות טריות,

סלסלת  פטריות,

כפית פפריקה מתוקה

כפית פפריקה חריפה,

150 גרם צנוברים,

8 שיני שום קצוצות,

כף רוטב צ’ילי מתוק,

כפית מלח,

כפית פלפל שחור גרוס,

כוס שמן קנולה,

כף גדושה קטשופ,

אופו ההכנה:

בקערה גדולה מערבבים את הכל מלבד הפטריות והצלעות.

מביאים לכדיי רוטב אחיד.

מכניסים פנימה את הפטריות והצלעות.

מעסים את הכל טוב טוב.

מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשלוש שעות.

לאחר שלוש שעות, מוציאים מהמקרר,

מחממים תנור על 200 מעלות,

מסדרים את הצלעות עם רוטב המרינדה בתבנית פיירקס.

מכסים בנייר אלומיניום.

מכניסים לתנור לרבע שעה בשליש התחתון של התנור.

לאחר רבע שעה, מנמיכים את התנור ל 140 מעלות ונותנים לזה להתבשל שעתיים.

כעבור שעתיים, מוציאים מהתנור, שופכים מתבנית הפיירקס את כל הנוזלים.

הופכים את הצלעות.

מחזירים לתנור שמים בחלק העליון של התנור ומעבירים למצב טורבו על חום של 220 מעלות לצריבת הצלעות.

8 דקות עד הזהבה קלה של הצלעות.

מוציאים ומגישים להתענג על כל ביס שנמס בפה כמו חמאה ביום קייץ.

לבריאות

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם