צ’יפס- החטיף הטעים בעולם- קבלו את המתכון המושלם !!!

כולנו מכירים מתכון כזה או אחר להכנת חטיף תפוח אדמה מושלם.

זה באמת הטוב מכולם !!!

קולפים ופורסים 3 תפוחי אדמה ( עדיף את הזן האדום)

משרים במים פושרים עם כף מלח כחצי שעה.

לאחר חצי שעה שולפים אותם מהמים ולא מוזגים את המים החוצה על מנת להשאיר את העמילן בסיר עם המים.

מוציאים מניחים בצד, שוטפים את הסיר ממלאים מים נקיים ומביאים לרתיחה.

כשהמים רותחים מכניסים את כל תפוחי האדמה ומביאים שוב לרתיחה

מוציאים שוב את תפוחי האדמה עם כף / ידיים מלמעלה ללא המים.

מניחים על רשת ומייבשים טוב טוב את כל פרוסות תפוחי האדמה.

לאחר שנחו התייבשו ונרגעו, מרתיחים שמן עמוק,

מקמחים את פרוסות תפוחי האדמה במעט קמח ומטגנים עד הזהבה.

מעט מלח, קטשופ ומיונז בצד, מגישים לצד בירה צוננת.

ולבריאווווות.

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם