פשטידת ירקות או לא להיות

פשטידת ירקות בתנור

 

  • לגרד בפומפיה את תפוחי האדמה, את הדלעת והבצל לכמה שיותר קטן
  • להוסיף את הביצים
  • לקצוץ את הירק
  • להוסיף את התבלינים
  • לערבב הכל בעדינות

לקלף שתי ביצים קשות, לחתוך גס ולהוסיף לבלילה.

  • לערבב בתנועות עדינות
  • לחמם את השמן בסיר. כאשר השמן חם מאוד לשפוך את העיסה לסיר, להמתין כ- 10 דקות, להעביר את הסיר לתנור בחום של 180 מעלות ולאפות במשך כ- 40 דקות. לקרר ולקשט כיד הדמיון.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם