פשוטה, קלה, טובה, ביתית, טעימה ועל עקרון של “הכל בקערה אחת”

שנתחיל?

מבטיח בלי הקצפות, בלי הפרדות ובלי בלבולי מוח.

אז ככה היא נראית בסוף

שתבינו כמה היא קלה ומהירת הכנה…מתחילים בהדלקת התנור ל 180 מעלות ואז נגשים להתחיל:

3 כוסות קמח – אני מנפה קמח בכל מתכון תמיד ולעולם לא מוותר על זה. האווריריות באה לידי ביטוי בצורה ברורה.

2 כוסות סוכר

כפית סודה לשתיה

שלוש כפיות אבקת אפיה

מערבבים הכל טוב טוב לאבקה אחידה ובקערה נפרדת – סליחה שכתבתי בכותרת “הכל בקערה אחת”…..אבל זהו לא יהיו עוד. נשבע.

בקערה נפרדת מכניסים:

4 ביצים

כוס ורבע שמן

2.5 כוסות מים

כפית מחית ווניל

כפית רום

לערבב הכל טוב טוב לבלילה אחידה

ואז מכניסים את תערבות האבקה מהקערה השניה והופכים הכל לבלילה נעימה לבנה וטהורה כמו האהבה שלי אליכם.

מכניסים פנימה ומערבבים 200 גרם אגוזי מלך טחונים (לא דק מידיי)

מרססים בספרי שמן קנולה תבנית פיירקס 30X40 או שלוש תבניות אינגליש קייק

מניחים בצד ואז באחת הקערות שמים:

חצי כוס שוקולית

חצי כוס קקאו

חצי כוס קמח

חצי כוס שמן

שקית סוכר ווניל

מערבבים ויוצקים על העוגה הלבנה.

בוזקים מעל אגוזי מלך  כמאה גרם ולתנור ל 35 דקות או עד שקיסם שניכנס יוצא יבש

מצננים קלות ומגישים באהבה

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם