פרעצל של הביוקר….

פרעצל


חומרים ל 14 יחידות
קילו קמח מנופה
3
כפיות שמרים יבשים
2
כפות סוכר
חצי ליטר מים קרים
50
גרם חמאה מומסת
ליטר מים פושרים
2
כפיות מלח
30
גרם אבקת סודה לשתיה
1/4
כוס מלח גס

בקערת המיקסר עם וו לישה מכניסים קמח שמרים סוכר ומים קרים במהירות נמוכה כ 4 דקות.
מוסיפים חמאה ומלח ולשים במהירות מעט גבוהה יותר כ 9 דקות.

מוציאים ושמים במקרר לחצי שעה.

מחלקים את הבצק ל-14 כדורים
מגלגלים כל כדור לנקניק ויוצרים את המספר 8
מניחים על נייר אפייה בתבנית ל 30 דקות מנוחה.
ממיסים סודה לשתיה במים הפושרים ומערבבים
טובלים כל פרעצל במים ומחזירים לתבנית.
בוזקים מעל שומשום או מעט מלח גס ואופים עד הזהבה

 אזהרה!!!

ממכר ברמות שחל איסור להניח מול העיניים כשזה חם ונמצא בסביבת חמאה רכה עם מליחות עדינה ואיזה זית קלמטה  עם עגבניות שרי תמר בטמפרטורת החדר עם מעט מלח ונגיעות שמן זית. …..

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם