פרגיות בתנור כמו שלא אכלתם מעולם בתוספת סלט חסה נדיר

פרגיות בתנור או על האש כולנו כבר עשינו התמחינו טעמנו ואהבנו.

את המתכון הבא הרכבתי כמעט בעצימת עיניים ונסיון להגיע לטעם מושלם בדיוק כמו שפרגיות אמורות להיות.

חובה לנסות יוצא לא פחות ממושלם:

rtah, לוקחים קילו פרגיות נקיות חתוכות לקוביות.

מופשרות טריות ויפות.

מניחים בקערה ונגשים להכין את המרינדה

רכיבים למרינדה:

שמן – כוס שמן קנולה

רסק עגבניות – שתי כפות גדושות

שיני שום – 8 שיני שום כתושות

צ’ילי מתוק- שתי כפות

מלח – 1 כף

כמון – כף

פפריקה מתוקה – 1 כפית

קינמון – חצי כפית

פפריקה חריפה- חצי כפית

חצי כוס מיץ תפוזים

מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה.

מחממים במיקרו בערך דקה.

 

כעת את כל קוביות הפרגיות מכניסים למרינדה ומערבבים טוב טוב.

עטפו את הקערה בניילון נצמד והכניסו אותה למקרר למשך שעתיים

חממו את התנור ל 200 מעלות מעלות, להכין תבנית מרופדת בנייר אפייה

להוציא את קערת הפרגיות מהמקרר והניחו את הפרגיות זו ליד זו

הכניסו לתנור עד להשחמה, הפכו והשחימו צד שני.

לאחר שמוכן, להוציא וחלילה לא לייבש אותן, רכות נימוחות ועסיסיות זה כל הטעם.

בזמן שהן בתנור ניתן ואף מומלץ להכין סלט חסה משובח:

עלי חסה חתוכים לאחר שטיפה טובה

עגבניות שרי חצויות

רימון

צנונית

מעט מלח

לימון

שמן זית

גרעיני חמניה קלויים

ויש לכם יופי של ארוחה טעימה ומגרה

לבריאות חברים

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם