פסטרמה- הום מייד….נדיר עם בגט, מיונז ופלפל חריף.

פסטרמה בקלי קלות.

נתח יפה של חזה הודו נקבה,

משרים בקערה עם מים ומלא מלא מלא מלח גס.

מלא מלא מלא מלא זה אומר כוס מלח

לאחר שכיסינו והנחנו ללילה במקרר,

שוטפים טוב טוב, מייבשים ומניחים על רדיד אלומניום.

מתבלים בגרגרי חרדל, פלפל שחור גרוס, כף סוכר חום, מעט שמן זית, קצח לאוהבי הקצח.

שום בכל צורה החל ממעוך, פרוס או קצוץ.

אני קוצץ קוסברה דק ומפזר מעל.

עוטפים את כל הדבר היפה הזה ברדיד אלומניום ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל40 דקות.

לאחר מכן, מוציאים את החלק העליון של רדיד האלומניום וחושפים את הנתח לחום הטורבו שנעלה עכשיו ל 220 מעלות לעשר דקות.

מוציאים ופה מגיעה אזהרה !!!

לא פורסים למרות הריח המטורף, לא טועמים על אף שממש רוצים. ממתינים שהתקרר לגמרי !!!

 

בתאבון יקיריי

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם