פלפל טינרקבל מושלם

צולים פלפלים בצבעים שונים בתנור על 280 מעלות או על הגריל עד להשחמה קלה ויפה.

מצננים היטב,

  

בצנצנת נקיה מניחים 5 שיני שום, מעט פלפל אנגלי שלם שלושה עלי דפנה ומעל הכל מכסים שליש צנצנת בחומץ ושני שליש מים פושרים עם כפית מלח.

מנערים היטב.

מעל ניתן להניח פלפל חריף חתוך גס.

כעבור יומיים שלושה מוכן לאכילה.

כשאני מגיש, ני אוהב לטפטף כמה נקודות שמן זית על כל פלפל.

תהנו יקיריי

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם