פיסטוק וקוקוס הנגיעות

מעשה בפיסטוק שפגש קוקוס….

חטיף אירוח מושלם ב-7 דקות הכנה ו- 25 דקות אפייה.

ראשית מחממים תנור ל 180 מעלות ואז:

לקערת המיקסר נכניס

5 חלבונים ונקציף כחמש דקות

לאחר שהקצפת יציבה נוסיף בהדרגה את כוס סוכר עד שמתקבלת קצפת חלקה ויפה.

אליה נוסיף 250 גרם קוקוס ושתי כפות מחית פיסטוק

כמה ערבובים וזהו

 

כעת נסדר מנג’טים מנייר בתבנית אפייה

נכין כדורים קטנים מהעיסה שנוצרה לנו ונניח בתוך המנג’טים

על כל כדור נניח פיסטוק אחד

כשהכל מלא נכניס לתנור ונוריד ל 170 מעלות כעשרים וחמש דקות עד הזהבה קלה של הכדורים

נוציא, נצנן מעט, נבזוק אבקת סוכר ונגיש באהבה

נושלם לאוהבי קוקוס ופיסטוק

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם