עוגת קקאו רכה אוורירית מענגת ומחייכת

עוגת קקאו הכי טובה שאכלתם ….בהתחייבות !!!

2.5   כוסות קמח מנופה

2   כוסות סוכר

3/4   כוס קקאו

1   כוס שוקולית

שקית א אפיה

כפית סודה לשתיה

4 ביצים

כוס שמן

2  כוסות מים פושרים

כפית תמצית וניל

כפית תמצית רום

לערבב טוב טוב בקערה את כל החומרים היבשים עד לקבלת אבקה בצבע אחיד.

להכניס את כל הרטובים ולערבב עד לקבלת אחידות החומרים.

לשמן תבנית בספרי שמן ולאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שמוכן (שיצא שיפוד יבש )

לציפוי :

מיכל קטם 250 מ”ל שמנת מתוקה

250 גרם שוקולד מריר

כפית  תמצית רום

במיקרו להכניס קערת זכוכית עם השמנת המתוקה כשתי דקות, להוציא להכניס את השוקולד המריר ולערבב טוב טוב עד קבלת צבע חום כהה וחלק.

להוסיף כף דבש וכפית רום ולערבב שוב.

כשהעוגה מעט התקררה לשפוך מסביב עדיף דרך מסננת.

לקבלת תוצאה חלקה ומבריקה.

למקרר ולאחר שעה ניתן לפרוס ולהגיש.

אגב הקישוטים, עיטורים והיופי שלה, תלוי בדמיון שלכם….

עיטורי קוקוס, זילופי שוקולד, שברי אגוזים, אבקת סוכר, סוכריות…. ובקיצור….כל מה בא לכם.

 

2 Comments

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם