עוגת גזר וקוקוס מדהימה וקלה להכנה

עוגת בחישה והפעם זה גזר וקוקוס עם עיטורי קצפת ודובדבנים.

נראה מורכב אבל שטויות ילדים.

כוס קמח

כוס סוכר

כוס שמן

כוס פתיתי קוקוס

כוס גזר טחון קצוץ דקדקדק

4 ביצים

כפית אבקת אפיה

לסירופ:

חצי כוס סוכר

חצי כוס מים רותחים

כפית תמצית ווניל

לעיטור:

שמנת צמחית מיכל קטן ( 250 מ”ג)

שתי כפות סוכר

שתי כפות אבקת אינסטנט פודינג ווניל

 

מתחילים בחימום התנור ל -180 מעלות

מקציפים את ביצים עם סוכר עד קבלת קרם חלק

בקערה נפרדת את כל השאר.

מקפלים את שתי הבלילות לאחת.

משמנים שתי תבניות אינגלייש קייק

יוצקים פנימה ולתנור כחצי שעה.

כשקיסם יוצא יבש.

מרתיחים חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים וכפית תמצית ווניל

יוצקים על שתי העוגות אבל לא את כל הכמות !!! זה המון.

מניחים להתקרר כשלוש שעות.

 

אני חירטטתי בקישוט:

מקציפים שמנת מתוקה עם שתי כפות סוכר.

כשהקצפת יציבה ומוכנה, מוספים שתי כפות אבקת ווניל וממשיכים לערבב.

כשיציב

ממלאים שקית זילוף.

ומזלפים על אחת העוגות שורות לאורך.

מכניסים למקפיא לעשרים דקות.

מוציאים. מניחים את העוגה השניה מעל הקצפת של העוגה ששהתה במקפיא.

בזילוף עדים נקודות / שורות או מה שבא לכם.

מניחים דובדבן במרכז לכל האורך.

מעט פצפוצי שוקולד בשורה מכל צד.

חזרה למקרר וכעבור שערה פורסים ומתענגים.

לבריאות

Be the first to comment

Leave a Reply