עוגת גבינה- כזו שגורמת לעצום עיניים ולהתענג עם חיוך נוסטלגי בכל ביס…

קלי קלות של עוגה.

חבילת פתי בר

מעט חלב

800 גרם גבינת שמנת 30% לפחות

כוס סוכר

כפית תמצית ווניל

4 ביצים

שמנת חמוצה

 

לרסק את הפתי בר במיקסר טוב טוב. להוסיף את החלב, להדק היטב בשתי תבניות אינגליש קייק ולהכניס להקפאה.

בבלנדר להכניס את הגבינה, כוס סוכר ותמצית הווניל. לערבב לתערובת חלקה ונעימה.

להוסיף 4 ביצים ואת השמנת החמוצה

בשלב הזה עוצרים הכל.

מחממים תנור ל 180 מעלות

לוקחים תבנית תנור וממלאים במים חצי מגובה התבנית.

מכניסים לתנור.

מוציאים את התבניות אינגלייש מהמקפיא, יוצקים עליהם את תערובת הגבינות ומכניסים לתבנית עם המים.

מורידים את חום התנור ל160 מעלות ונותנים עד הזהבה של העוגות.

כשמעט מתקררות, ניתן לקשט בפרוסות תות או כל פרי אחר, לבזוק אבקת סוכר ולהגיש.

מומלץ יום למחרת…..

   

2 Comments

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם