עוגת גבינה ואגוזי נוצ’לה

עוגת גבינה ואגוזי נוצ’לה ( מה שכולנו מכירים  כממרח נוטלה)

שוב פשוט קל ומהיר בעקרון של הכל בקערה

500 גרם גבינה לבנה 5%

שמנת חמוצה אחת- מיכל קטן

כוס וחצי סוכר

כוס שמן

2 שקיות סוכר וניל

4 ביצים

מביאים לעיסה אחידה.
מוסיפים 2 וחצי כוסות קמח תופח ומקפלים עד שהקמח נבלע בבלילה.
מוסיפים כף גדושה מחית אגוזי נוצ’לה ( ניתן לרכוש בחנות האינטרנטית המעולה – www.chefconditor.co.il )

ואם אין ברירה חשק וזמן מוסיפים שלוש כפות גדושות של ממרח נוטלה

יוצקים לתבנית  מעוצבת / רינג / פיירקס  30X40 אופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות כ 40 דקות.
מוציאים מצננים ומקשטים כיד הדמיון הטובה.

C:\Users\user\Desktop\בלוג\20171026_223005.jpg

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם