עוגת גבינה בסירה….וואו כמה שהיא טובה.

עוגת גבינה בסירה

 

 

ושוב חבילת פתי בר

מעט חלב

800 גרם גבינת שמנת 30% לפחות

כוס סוכר

כפית תמצית ווניל

4 ביצים

שמנת חמוצה

 

לרסק את הפתי בר במיקסר טוב טוב. להוסיף את החלב, להדק היטב בשתי תבניות אינגליש קייק ולהכניס להקפאה.

בבלנדר להכניס את הגבינה, כוס סוכר ותמצית הווניל. לערבב לתערובת חלקה ונעימה.

להוסף 4 ביצים ואת השמנת החמוצה

בשלב הזה עוצרים הכל.

מחממים תנור ל 180 מעלות

לוקחים תבנית תנור וממלאים במים חצי מגובה התבנית.

מכניסים לתנור.

מוציאים את התבניות אינגלייש מהמקפיא, יוצקים עליהם את תערובת הגבינות ומכניסים לתבנית עם המים.

מורידים את חום התנור ל160 מעלות ונותנים עד הזהבה של העוגות.

אגב ניתן כמו בתמונה, למלא קאפ קייקס ולהתנהג בדיוק אותו דבר.

מושלם לאירוח והגשה אישית.

מצננים ומגישים לצד אספרסו

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם