סלמון על פחמים עם ירקות אששששששש

 

סלמון פחם וירקות צלויים

 

צ’ייסר ערק ומתחילים:

 

נתחי סלמון במרינדה של שום טרי, שורש גינגר, גרידת ליים, כוסברה, נענע, בצל ירוק, פלפלים אדומים וירוקים ולמון גראס

סלט עשבים של כוסברה, רוקט, נענע, בצל ירוק, צנוניות, פלפלים אדומים וירוקים ולימון ליים.

 

לאחר שהסלמון שהה במרינדה שלוש שעות לפחות, מוציאים ומניחים בתוך ניייר כסף ועל האש לארבע דקות. לאחר שהוא כמעט מוכן מלבד הטאצ’ האחרון, מוציאים מנייר הכסף, מניחים על גחלים  לצריבה של ממש נגיעות קלות מכל צד.

אסור לייבש את המנה, היא חייבת להיות רכה, נמוכה ומרעננת.

את הירקות מקפיצים קלות בווק עם מעט שמן זית ומניחים את הסלמון בצלחה ואת הירקות מעל ומסביב.

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם