מעורב הרצלייני של הביוקר

יש מעורב ירושלמי ויש….. מעורב הרצלייני….

מיני מרגז חריף

כבד אווז

2 בצלים קצוצים דק

מעט חומץ בן יין

מעט שמן

פלפל שחור גרוס

מלח

טחינה

עגבנייה

ופיתות

מטגנים ראשית את הבצלים עם מעט חומץ ומעט שמן עד שהם הופכים שקופים מוציאים ומניחים בקערה בצד

כעת צולים בווק / מחבת את כבד האווז עד להזהבה

מוציאים את הכבד ומשאירים את השמן שניגר, במחבת

מכניסים את המרגז לצריבה עד שכמעט מוכן משהו כמו  80%

מוסיפים את כבד האווז צורבים יחד תוך הקפצה וערבוב בעדינות.

מוסיפים את הבצל שהנחנו בצד ומערבבים תוך טיגון את כל המעורב המדיף ניחוחות מטורפים שפותח צ’אקרות ותאבון.

כשמוכן מוציאים, מכניסים לפיתה טרייה, זורים מעט מלח.

פורסים עגבנייה לפרוסות דקות דקות ודוחפים פנימה ועל הכל מוזגים טחינה ביתית טובה.

לוקחים ביס ולא מפסיקים עד שמתחסל.

אם בגן עדן יש אוכל…זה בטוח מה שמגישים שם.

לבריאות <3

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם