מילה וחצי לפתיחת האתר.

בשעה טובה ומוצלחת, בשמחה, אהבה  והמון כוונה להנעים לכם כל מתכון  רגע וזמן פנוי.

אתמול בלילה עלה לאוויר  האתר שלי, פילפולים מתוקים, הדרך לנצח במטבח ובחיים.

כרגע יש בו קטגוריות, פוסטים,מתכונים, טיפים למטבח, לחיים, למשא ומתן, מכירות ופינת המאמר.

בימים הקרובים אתחיל לכתוב ולספר כל מתכון איך הגיע, מה עשה לי, למה הוא ולא אחר, איך אופים, חושבים, יוצרים ובעיקר….

איך מחייכים כל הדרך למטבח, לאהבה, לזוגיות,ליחסים ולחיים.

אספר סיפורים ואכתוב שלא ישעמם לנו….

רק  לפני שאומר תודה או שתיים, הסבר קצר:

כשנכנסים ממחשב: באתר יש כמה קטגוריות שכל לחיצה על אחת הקטגוריות, תפנה את הקורא לתוך הקטגוריה ואז לגולל מטה.

כשנכנסים מהטלפון, מגיעים לתמונה הראשית כשבאמצע ישנם שלושה קווים לבנים. לחיצה עליהם תפתח שורת קטגוריות וכל לחיצה על הקטגוריה הרצויה, תוביל לתוכן הרצוי.

אודה לשיתוף חברים, אשמח לקרוא תגובות, אני זמין באהבה לענות על שאלות ובכלל.

ראשית להוגת הרעיון של האתר, סיגלית כפרה עליה אשתר מימון שבלעדיה פשוט לא היה קורה כלום.

היא התקשרה, יזמה, הניעה, באה, נפגשנו, צחקנו והעברנו רעיונות, גלגלנו מחשבות ובקיצור  אני אוהב אותה כבר 35 שנה  וכנראה אוהב עוד 35 לפחות, לאחר מכן נראה כבר.

תודה נוספת לדותן גבאי המלך שסייע בצד הטכני והדריך אותי צעד אחר צעד.

ליעל שפיצית עולם על הלוגו,

לשף קונדיטור החנות  הכי מקצועית ורצינית בארץ לכלים ולכל מה שקשור לאפיה וקונדיטוריה.

וכמובן לאישה של חיי שמעניקה לי חופש במטבח ליצור,לעשות ולהנות מכל גלוטן, שומן וסוכר.

בקיצור, בחיי שיש למה לחכות.

ולכם חברים, תודה על כניסות לאתר, על קריאה, למידה, שיתוף עם חברים וקדימה,,

האתר של כולנו

תודה ונשתמע…..

 

 

8 Comments

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם