מייפל טובה ומתוקה.

כמו בעוגה הקודמת, גם בעוגת המייפל אגוזים הזו לא מפרידים ביצים, לא מקציפים ולא משתמשים בבלנדר.

פשוט קל וטעים בטרוף.

  • 2   כוסות קמח תופח מנופה
  • 4   ביצים
  • 1   כוס מיץ תפוזים
  • 1/2   כוס שמן
  • 1 1/4  כוס סוכר
  • 200 גרם אגוזים קצוצים גס
  • סירופ מייפל

 

בקערה מערבבים הכל מלבד המייפל והאגוזים. מערבבים עד קבלת  לעיסה חלקה

משמנים תבנית עגולה / 2 אינגליש קקיק.

מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, אופים כחצי שעה עד שקיסם יוצא יבש. מייד כשהעוגה חמה יוצקים עליה סירופ מייפל ומניחים להתקרר.

המייפל אמור להספג בעוגה לכן אל תתקמצנו. שפכו בנדיבות.

לאחר שמתקררת טוב טוב, מעטרים עם אבקת סוכר ותות שדה חתוך קטן או באגוזים שבורים קלויים.

הולך יופי עם תה וקינמון.

תהנו.

  

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם