מוקפץ צמחוני פשוט קל וטעים

מוקפץ צמחוני קל מהיר וטעים

ראשית נרתיח סיר עם מים ושלוש כפות גדושות של מלח

כשרותח נכניס פנימה חבילת נודלס

כמה דקות לתת בישול ואז להוציא אחד לטעום ולוודא שמוכן

להוציא מייד לרשת, לשפוך מעל מים קרים להפסקת הבישול ולשפוך חצי כוס שמן למניעת הדבקות הנודלס.

להניח בצד.

כעת נפרוס ירקות:

פלפל אדום

פלפל כתום

פלפל חריף

חצי כרוב אדום

כמה פרחי ברוקולי עם הגבעולים

גזר

5 פטריות

קופסת שימורים קטנה של תירס מתוק

את כל הירק החתוך להכניס לקערה

מעל הירקות נמזוג:

כף רוטב סויה

כף רוטב צ’ילי מתוק

כף חומץ בלסמי

שתי כפות טריאקי

כף דבש

שתי כפות שמן

כפית מלח

כפית פלפל שחור

ונערבב טוב טוב

נכניס חצי מהכמות לווק חמה

ונקפיץ  על האש כעשר דקות

לאחר עשר דקות נוסיף חצי מכמות הנודלס ונערבב יחד תוך כדיי הקפצת הווק על האש.

נמזוג לקערית ונגיש חם.

מומלץ לפזר מעל בוטנים גרוסים קלויים.

בתאבון

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם