לביבות מתוקות

לביבות מתוקות

כוס קמח

כפית אבקת אפיה

3 כפות שטוחות של סוכר

כפית מיץ לימון

חצי כוס מים רותחים

ביצה

שמן לטיגון

אבקת סוכר

מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה

בנפרד חצי כוס מים רותחים עם הלימון והסוכר. מערבבים עד להמסת הסוכר ושופכים על הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק חלק ומעט נוזלי ואז מוסיפים את הביצה.

מטגנים בשמן עמוק וחם אבל לא רותח וכשהן צפות הופכים על אש נמוכה ומטגנים מכל צד ארבע דקות.

מפזרים אבקת סוכר, מייפל או דבש

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם