לביבות ירק עשירות

קציצות ירק של איכות ובריאות

צרור פטרוזליה

צרור כוסברה

חצי צרור שמיר

2 תפוחי אדמה

בטטה

 

חתיכה קטנה של דלעת

פלפל חריף

קישוא

2 בצלים

4 ביצים

כוס קמח תופח

כף סוכר חום

מעט מלח

פלפל שחור

כורכום

כמון

פפריקה חריפה

 

קולפים את תפוח האדמה, בטטה, קישוא, בצלים ודלעת.

מעבירים בפומפיה ללא צורך בבישול.

ניתן לרסק הכל בסלייסר ידני או מג’ימיקס.

כשהכל מרוסק מעבירים לקערה.

מוסיפים את כל הירק כשהוא קצוץ דק דק דק- גם את הירק ניתן לקצוץ בסלייסר.

מוסיפים לתערובת ביצים, קמח תופח, תבלינים וכוס  מים.

מערבבים לבלילה אחת טוב טוב ללא גושים.

מחממים מחבת גדולה ועמוקה עם שמן עמוק

חותכים גזר ל4 ומניחים בשמן כדיי למנוע שהשמן יישרף, ישחיר ויעביר טעם מריר לקציצות.

קורצים בעזרת כף גדולה קציצות לתוך השמן משחימים שני צדדים מוציאים על נייר סופג.

מעט מלח ומתענגים.

חשוב מאוד !!!

לא מטגנים בזמן שרעבים- אתם עלולים לחסל 5 בלי להרגיש.

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם