כרוב כבוש בטעם של פעם.

כרוב בינוני, מורידים עלים חיצוניים ומניחים אותם בצד, בסוף עוד נחזור אליהם.

חותכים את הכרוב (אפשר במנדולינה) בלי הליבה לרצועות דקות שמים בקערה וכף מלח גס מעסים עם הידיים נותנים לנוח כרבע שעה

בנתיים מעקרים צנצנת זכוכית במים חמים רתיחה של עשר דקות

מתבלים את הכרוב – צילי חריף, פלפל שחור, זרעי כוסברה ושומר.

סוחטים את הכרוב מהנוזלים ודוחסים בצנצנת מחזירים את הנוזלים של הכרוב (אמורים לכסות את כל הכרוב) מעל שמים את העלה החיצוני ששמרנו כל תכולת הצנצנת צריכה להיות מכוסה בנוזלים אם לא מוסיפים מים ביחס של ליטר מים חמים כף מלח

שומרים שבוע אחת ליום פותחים את הצנצנת לשחרור גזים שהצטברו.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם