טורט ספוגית נעימה כזו שהולכת עם תה, נוסטלגיה ובית חם.

עוגת ספוג
מצרכים :
6 ביצים
250 גרם סוכר
250 גרם קמח מנופה
100 מ”ל מים חמים
100 מ”ל שמן
שקית אבקת אפיה
 ההכנה:
מחממים תנור ל 185 מעלות מראש.
מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים. מניחים את החלבונים ואת החלמונים ב 2 קערות נפרדות.
מקציפים את החלבונים לקצף סמיך וחזק. מניחים בצד.
מוסיפים סוכר לחלמונים ומערבבים מוסים את הקמח ואבקת האפייה לתוך קערת החלמונים, מוסיפים את השמן, המים ומערבבים עד שכל החומרים מעורבבים היטב והתערובת אחידה.
מקפלים את תערובת הקמח והחלמונים לתערובת החלבונים.
יוצקים את התערובת לתבנית קפיצית או עגולה שמרופדת בנייר אפייה.
אופים במשך 30 דקות. עד להשחמה קלה והתייצבות (עד שקיסם יוצא יבש).
כשמתקררת בוזקים אבקת סוכר ויש יופי של טורט ספוגית עם תה של מוצש

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם