חציל מטוגן, לגלות את החציל מחדש….

חציל מטוגן כמו שלא הכרתם

 

חציל מקולף וחתוך לחצי באורך.

לפרוס פרוסות דקות מאוד ולהניח על מגש פרוסה לצד פרוסה.

לערב בקערה 1/2 כוס קמח

1/2 כוס קורנפלור

כף מלח

ושקית אבקת אפייה

 

מערבבים את כל היבשים לאבקה אחת.

מניחים בצד.

את החצילים ממליחים בכמות נדיבה של מלח ונותנים לנוח כשעה.

לאחר מכן שוטפים את המלח מהחצילים ומייבשים טוב טוב.

מניחים את החצילים על מגבת יבשה ונותנים עוד חצי שעה מנוחה.

מחממים מחבת גדולה עם שמן עמוק, מצפים כל חציל באבקת הקמח ומטגנים כשכל דקה הופכים צד.

כשמזהיב מוציאים ומניחים על נייר סופג.

קריספי וטעים באופן מפתיע !!!

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם