והפעם….בצלצלים מקורמלים נדירים

לוקחים בצלצלים יפים

מבשלים בסיר עם מים ומעט מלח. את כל הבצלצלים עד לריכוך.

מסננים את כל המים ומניחים אותם על מגבת לספיגת כמה שיותר מים מהם.

לאחר שנחו מעט והגירו נוזלים. במחבת חמה עם מעט שמן זית מקפיצים את כל הבצלצלים.

תוך כדיי מוסיפים 2 כפות סוכר חום וכמה זרעי חרדל.

מערבבים בעדינות שלא למעוך אותם.

מוסיפים כרבע כוס  חומץ בלסמי ומערבבים שוב בעדינות ברמה של ליטוף.

מוציאים, מצננים קלות.

מניחים בעדינות בצנצנת מעוקרת.

מעל יוצקים תחמיץ של:

בקערית שופכים:

שתי כוסות מים

כוס חומץ

כף סוכר

וכפית מלח

מערבבים ויוצקים מעל הבצלצלים עד לכיסוי מלא.

אוטמים וממתינים שלושה ארבעה ימים. טועמים וכותבים לי איך הטעם.

בהצלחה

2 Comments

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם