הכל בקערה והפעם פרג-קוקוס הכי קלה בעולם. נקודה!!!

שוב מתכון שהמצאתי בחמש דקות ועוד חצי שעה אפיה ויוצאת עוגה מושלמת.

לאוהבי הקוקוס והפרג זה העונג בהתגלמותו. למי שגם חובב אגוזים שבורים בכל ביס….גן עדן זה פה חברים.

ראשית מדליקים את התנור על 180 מעלות

מערבבים 5 ביצים וכוס סוכר.

(מקצפת ידנית אין צורך במיקסר)

מוסיפים כוס שמן קנולה

כוס וחצי קוקוס

כוס וחצי פרג טרי טחון

2.5 כוסות קמח (אני משתמש רק בקמח מנופה- מעבר לכשרות זה יוצא אוורירי כמו צמר גפן)

2 כפיות אבקת אפיה

כוס וחצי מים

כפית תמצית וניל

גרידת לימון בערך 2 כפיות

מערבבים הכל טוב לבלילה אחת

מרססים ספרי שמן בשלוש תבניות אינגליש קייק

יוצקים מהבלילה.

מעל מפזרים שברי אגוזי מלך

מכניסים לתנור לחצי שעה

בנתיים בקלחת שמים כוס סוכר, כוס מים, כמה טיפות לימון וכפית תמצית רום

מביאים לרתיחה ונותנים כעשר דקות על האש שיצטמצם כמה שיותר ויהפוך לסירופ.

כשהעוגות בתנור מוכנות, מכניסים שיפוד עץ וכשהוא יבש הם מוכנות

מוציאים ומייד יוצקים מעל כל אחת מהן בערך חצי כוס מהסירופ על ידי כף

יוצא מושלם מכסים במגבת וממתינים שיתקרר

כשקר לגמרי בוזקים אבקת סוכר ומגישים

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם