היא יפה אבל הרבה יותר טעימה מיפה. היא קלה להכנה על אף נראותה האצילה.

לעוגה הזו חזות של מסובך אבל זה רק נראה כך.

נשבע- קלי קלות באחריות !!!

אין הפרדות ואין יותר מידיי עבודה.

לכו איתי שלב אחר שלב ותראו כמה קל:

חבילת פתי בר – שרוול אחד

מעט חלב – חצי כוס

800 גרם גבינת שמנת 30% לפחות

כוס סוכר

כפית תמצית ווניל

4 ביצים

שמנת חמוצה- מיכל קטן

שמנת מתוקה – מיכל קטן

2 כפות סוכר

לרסק את הפתי בר במיקסר טוב טוב. להוסיף את החלב ולהביא למצב של חול במרקם פלסטלינה.

לרסס בספרי שמן שתי תבניות אינגליש-קייק, להדק את הפתי בר המרוסק  ולהכניס להקפאה לרבע שעה

להכניס לקערה את הגבינה, כוס סוכר ותמצית הווניל. לערבב לתערובת חלקה ונעימה.

להוסף 4 ביצים ואת השמנת החמוצה לבלילה אחידה.

בדיוק עכשיו-  מחממים תנור ל 180 מעלות

לוקחים תבנית וממלאים במים חצי מגובה התבנית.

מכניסים לתנור.

מוציאים את התבניות אינגליש מהמקפיא, יוצקים עליהם את תערובת הגבינה ומכניסים כמו סירות את שתי תבניות האינגליש לתבנית עם המים שבתנור.

מורידים את חום התנור ל160 מעלות ונותנים עד הזהבה של העוגות.

מוציאים מצננים טוב טוב בערך שלוש שעות ואז מגישים וזה נראה כך:

:

אופציה נוספת ומומלצת היא לאחר ששתי העוגות קרות.

מקציפים שמנת מתוקה עם שתי כפות סוכר.

כשהקצפת יציבה.

מורחים על עוגה אחת. מכניסים להקפאה לעשר דקות ואז מניחים את העוגה השניה מעליה  אבל הפוך. כשהגבינה למטה ופס בצק הפתי בר למעלה.

מורחים קצפת ומיישרים מעל העוגה העליונה ומחזירים שוב להקפאה לשעה.

מעבירים למקרר לפני כן בוזקים מעל אגוזי מלך מרוסקים והיא מוכנה להגשה.

נראית מושלם וטעימה הרבה יותר.

לבריאות ובהצלחה.

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*