הטוויסט שבעוגיות חמאה הכי נימוחות בעולם.




אוהבים את טעם החמאה העשיר?

טעים לכם ביס נימוח שמשלב מתיקות עם מליחות עדינה?

אז אתם חייבים להכין את עוגיות החמאה הללו שמרגע החלטה להכין ועד שהן מוכנות, זה משהו כמו חצי שעה כולל האפיה וההכנה.

מחממים תנור ל 180 מעלות

מרפדים תבנית בנייר אפיה.

לוקחים:

200 גרם חמאה מלוחה מומסת מצוננת.

כוס וחצי קמח

כוס קורנפלור

כף תמצית וניל

8 גרגירי ציפורן

כפית מי ורדים

כוס אבקת סוכר

כפית רום

בקערה מערבבים את החמאה עם הסוכר, תמצית וניל, ציפורן ןרום

מערבבים טוב טוב.

מוסיפים את הקורנפלור

את הקמח וכל הזמן מערבבים שתצא עיסה חלקה ונעימה.

שקית זילוף, צנתר רחב, קורצים פרח קטן ( עם מרווחים בין אחד לשני, הם צונחים ומתרחבים באפיה.

על כל פרח מניחים חצי שקד / חצי מקדמיה/ בוטן/ פיסטוק או כלום.

מכניסים לתנור לעשר דקות

כשהקצוות מזהיבים מוציאים ומצננים על רשת.

כשמתקרר, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

גן עדן חמאתי עשיר ומענג !!!

לבריאות, תהנו.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*