דג מרוקאי הכי שדג יכול להיות מרוקאי….

דג מרוקאי

 

מסדרים בסיר טיגון:

כוסברה

פלפל חריף

גמבה

גזר

קוביות תפוח אדמה

חומוס גרגרים

8 שיני שום קלופים

בכוס לערבב:  כפית מלח, 2 כפיות פפריקה מתוקה, כפית פפריקה חריפה, כפית כורכום, כפית כמון, חצי כוס שמן ולערבב הכל.

 

לשפוך מעל כל הירקות בסיר הטיגון, להוסיף כוס מים ולתת 20 דקות בישול עד שכל הירקות רכים ומוכנים למאכל.

שהכל מוכן, מניחים את הדג, מפזרים מעל כוסברה, מכסים לשבע דקות ובתאבון

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם