דג אפוי בתנור אבל כזה שפותח טעמים כמו בסרטים.

דג אפוי בתנור

 

נתחים יפים של נסיכת הנילוס / סלמון (לפי מספר הסועדים והתאבון שלהם)

6 כפות שום כתוש

1/2 כוס שמן זית

שלושה לימוני ליים

צרור כוסברה

2 כפות כורכום

כפית פפריקה חריפה

מלח ופלפל שחור

 ההכנה:

ממליחים את הדג ומוסיפים מיץ מלימון סחוט, משרים בקערה שעה וחצי.

בקערה נפרדת.

1/2 כוס שמן

שום, כוסברה, פפריקה, כורכום מלח ופלפל.

מערבבים הכל לעיסה חלקה.

שוטפים את הדג במים מייבשים ומניחים את הנתחים על רדיד אלומניום בתבנית התנור.

יוצקים מעל הדג את בלילת התבלינים ומכניסים לתנור על 185% ל 17 דקות

לאחר מכן מעבירים את התנור לטורבו 200 מעלות וצורבים קלות את הדג למראה סקסי ומגרה.

 

הולך מצוין עם אורז לבן וסלט עלי בייבי עם רוקט.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם