גבינה ופירורים שסוחטת מחמאות ופרגונים

גבינה ופרורים

250 גרם פתי בר

100  גרם חמאה

2  שמנת מתוקה- מיכלים קטנים

3  כפות סוכר ובהמשך יש עוד

2  גבינה 5% של 250 גרם כל אחת

שקית אינסטנט פודינג וניל

2  שמנת חמוצה- מיכל קטן

3/4  כוס סוכר

מרסקים הכי קטן שאפשר את הפתי בר, ממש לרמת אבקה.

מחממים על מחבת גדולה חמאה ואת כל פרורי הפתי בר.

כשהכל מעורבב עם החמאה שנגעה וליטפה כל פרור.

מוציאים. לוקחים חצי מהכמות ומיישרים בתבנית רינג 26. מהדקים טוב טוב כשזה חם. מניחים בצד שיתקרר ונגשים להמשיך.

בקערה מכניסים את הגבינה, שמנת, 3/4 כוס סוכר, פודינג וניל ומערבבים לבלילה אחידה.

במיקסר מכניסים 2 שמנת מתוקה ו 3 כפות סוכר ומקציפים לקצפת יציבה וחלקה.

מקפלים אותה יחד עם קרם הגבינה לעיסה אחת ויוצקים מעל בסיס הפרורים שהתקרר.

מיישרים ומפזרים את שארית הפרורים באופן שווה ויפה, מכסים בניילון נצמד ולמקרר לילה.

באמת שיוצא מושלםםםם

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם