גבינה ופירורים בגירסה הגברית…….

חברים יקרים.

הפוסט הבא מיועד לגברים בלבד !

גברים אתם איתי?

אז תקשיבו ותקשיבו טוב. אתם הולכים לעשות עוגה מטורפת !!!

כן, כן. אתם לבד הולכים לפנק את האישה שלכם.

אתם לא בקטע של עוגות? אין לכם את זה? אףפעם לא עשיתם עוגה?

זה בדיוק פוסט בשבילכם.

הגיע הזמן שהגבריות שלכםתבוא לידי ביטוי בפינוק האישה ולא רק בדיבורים על כמה אתם לא פוחדים מכלום.

המטבח לא מפחד, נשבע לכם.

אז ככה.

אתם אומרים לאישה שבא לכם לפנק אותה ואז זה יכול להיות בחמישי בערב במקום מפגש חברים, זה יכול להיות בשישי בבוקר אבל בכל מקרה….זה חייב להיות עד סוף השבוע הקרוב. כי “אולי אעשה בהזדמנות” לא יקרה לעולם.

יאלה הפשילו שרוולים, תוציאו את משקפי הקריאה וקדימה. זה קל בחיי שזה קל.

הפעם הולכים על…..עוגת גבינה ופרורים

המצרכים שחייבים להיות לידנו לפני שמתחילים וניתן למצוא בכל סופר או מכולת הם:

250 גרם פתי בר

100  גרם חמאה

2  שמנת מתוקה

3  כפות סוכר ובהמשך יש עוד מבטיח לפרט בדיוק

2  גבינה 5%

אינסטנט פודינג וניל- קרטונית אחת ובפנים ישנה שקית אחת, להזהר בפתיחה, עם מספרים מלמעלה בעדינות.

2  שמנת חמוצה (שזה שמנת רגילה)

3/4  כוס סוכר

מרסקים הכי קטן שאפשר את הפתי בר, ממש לרמת אבקה.(אפשר בבלנדר, אפשר בתוך מגבת לסגור מסביב ולדפוק עם מארוך או פטיש שניצלים. לדפוק חלש אבל בצורה שתפורר את כל הפתי בר לכמה שיותר קטן)

אלו הם כל המצרכים, עכשיו מתחילים ותעקבו צעד אחר צעד.

מחממים על מחבת גדולה חמאה עד שנמסה קלות ואז מכניסים את  כל פרורי הפתי בר.ומערבבים כל הזמן. כל פרורי הפתי בר חייבים להיות מכוסים ומעורבבים בחמאה שנמסה איתם.

מכבים ומזיזים את המחבת מהגז.

מוציאים. לוקחים חצי מהכמות ומיישרים בתבנית עגולה עם דופן נשלפת. זה נקרא תבנית רינג בגודל 26. בטוח שיש כזו בבית ואם לא…קונים יא קמצן.

מהדקים טוב טוב כשזה חם. מניחים בצד שיתקרר, את מחצית מהכמות שומרים בצד.

שותים מים קרים, נרגעים, חושבים על המבט האוהב של האישה וכל מי שיראה את התוצאה וממשיכים במרץ.

בקערה מכניסים את 2 קופסאות הגבינה, את השמנת הרגילה, 3/4 כוס סוכר, אינסטנט פודינג וניל ומערבבים לבלילה אחידה.

פשוט וקל.

את כל החומרים מערבבים לאט לא בלחץ עד שמתקבל מרקם אחיד וחלק.

במיקסר ידני או עומד, מכניסים 2 קרטוניות קטנות של שמנת מתוקה (  250 מיליגרם כל קרטון)  ו 3 כפות סוכר ומקציפים לקצפת יציבה וחלקה.

מקציפים אבל לא יותר מידיי כדיי שהקצפת לא תתפרק. לא תוכלו לפספס, תקציפו עד שהיא תיראה לכם יפה, יציבה וחלקה.

מקפלים אותה ( מערבבים בזהירות בתנועות קיפול) יחד עם קרם הגבינה שחיכה לנו בצד בקערה נפרדת. מערבבים לקרם אחיד ונעים 

מוזגים את הקצפת הקרמית היפה מעל פרורי הפתי בר שהדקנו בתבנית העגולה, אבל לאט לאט שלא נפזר את הפרורים שלמטה.

מיישרים  יפה את החלק העליון ומפזרים את שארית הפרורים ששמרו בצד באופן שווה ויפה.

מכסים בניילון נצמד ולמקרר לילה.

באמת שיוצא מושלםםםם.

זה לא מסובך, זה פשוט ויוצא מליון דולר.

קדימה אחיי הגברים, לכו על זה.

בהצלחה וספרו לי איך המלכה שלכם הגיבה.

לא שואל איך תצא העוגה, כי זה מאה אחוז הצלחה.

 

C:\Users\user\Desktop\בלוג\20170805_110043.jpg

 

 

2 Comments

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם