גבינה אבל ….מטורפת

עוגת גבינה עשירה

 

חבילת פתי בר מרוסקת דק דק עם 50 גרם מרגרינה ורבע כוס חלב

לשמן תבנית רינג 26 ולרדד את הפתי בר המרוסק פנימה להדק טוב וליישר.

להניח פירות חתוכים על הפתי בר (אגסים/תפוחים/תות שדה/ענבים/מנגו/אננס או כל פרי שאתם אוהבים רק שיהיו חתוכים יפה)

להקציף 2 חבילות שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר עד לקצפת יציבה.

להוסיף לקצפת  3 גביעי גבינה לבנה 9% ותמצית וניל

בנפרד להמיס ג’לטין עם מים פושרים ושתי כפות אבקת סוכר לערבב טוב טוב שלא יהיו גושים, למזוג על הפירות.

להמתין 5 דקות ואז לצקת מעל את בלילת הגבינה.

לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעתיים.

לאחר שעתיים להוציא מהמקרר.

לדלל  קונפיטורת תות עם חצי כוס מים ושקית ג’לטין. לערבב טוב טוב למרקם נעים ואחיד.

לצקת מעל העוגה ולהחזיר למקרר ללילה כשמכוסה בניילון נצמד.

מושלם להגשה עם קפה הפוך ואהבה.

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם