בחושה של פעם עם קינמון אגוזים קוקוס ואהבה

מצרכים:

קמח מנופה – 3 כוסות

סודה לשתיה – 2 כפיות

מלח – כפית

קינמון –  כפית

סוכר – 2 כוסות

ביצים – 3

 שמן – 1 כוס

תמצית וניל – 2 כפיות

אגוזימלך שבורים- 2 כוסות

פתיתי קוקוס – 2 כוסות

 

אופן ההכנה:

לערבב קמח, סודה לשתייה, מלח וקינמון בקערה בינונית, ולהניח בצד. להכניס לקערת המיקסר: סוכר, ביצים, שמן ווניל והפעילו את המיקסר על מהירות בינונית-נמוכה עד שכל התערובת נהיית קרמית.

הוסיפו את תערובת הקמח בפעמיים עד שהקמח נטמע בקציפה.

לאחר שכל כמות הקמח נטמעה בקציפה, הכניסו לקערת המיקסר את        אגוזי המלך ואת פתיתי הקוקוס.

ערבבו יחד במהירות בינונית-נמוכה עד שכל הרכיבים מתערבבים יחד. לרסס ספרי שמן בשני תבניות אינגליש קייק וצקו את התערובת לתוכה. הכניסו לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות ואפו כ-50 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.

הוציאו את העוגה והניחו לה להתקרר, פזרו אבקת סוכר מעל והגישו לצד כוס תה עם נענע.

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם