אקלר-בצק רבוך במילוי קרם פטיסייר שלא משאיר מקום למתחרים

בצק רבוך לפחזניות ואקלר

 

מתאים ל 30 פחזניות או 25 אקלרים

 

רבע ליטר חלב

קורט מלח

קורט פלוס סוכר

100 גרם חמאה מומסת

150 גרם קמח

4 ביצים

 

מרתיחים בסיר גדול את החלב החמאה  המלח והסוכר.

מורידים מהאש ומוסיפים את הקמח. מערבבים חזק חזק בלי הפסקה, זה מעט קשה אבל חייבים לתוצאה טובה.

לאחר שהכל אחיד מחזירים לאש.

מערבבים תוך כדיי שזה על האש לייבוש מלא ושלא יידבק.

מסירים כשנוצרת שכבה בתחתית הסיר.

מעבירים למיקסר עם וו גיטרה אבל ממתינים לקירור הבצק.

מתחילים לסובב את הבצק במיקסר ומוסיפים בהדרגה את הביצים אחת אחרי השניה רק לאחר שהקודמת נבלעה בבצק.

לאחר שהביצה הרביעית נבלעה בבצק, אני עוצר, מעביר אבצע ומוודא שנשאר שביל ואז זה מוכן.

 

כעת לשקית זילוף, קורץ פחזניות ולתנור.

 

לאחר שהפחזניות מוכנות, ממתין שיתקררו מזריק להן את קרם הפטיסייר – ראו מתכון- קרם פטיסייר.

2 Comments

  1. אלוף ,אחשלי גאה ושמח בחבר כמוך אח בלב
    רואה את ההשקעה שלך בבלוק ניראה מצויין ויש לך בדרכך לשבח לעזור לעשות טוב ולאהוב מיליון אנשים
    נ.ב בא לי לאכול עכשיו את כל ה 25 אקלרים שיוצאים מהמתכון הזה

    • תודה אח יקרה, תודה על הכל. מעריך ויודע שלא מעט מתכונים לא היו יוצאים לי כמו שיצאו ללא המוצרים שלך מבית שף קונדיטור.
      תודה רבההההההההה

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם