אקלר במילוי קרם ווניל

אקלר

שרוולון בצק רבוך עם קרם ווניל נדיר

הכמויות מתאימות ל- 25 אקלרים

רבע ליטר חלב

פחות מרבע כפית מלח

כף סוכר

כפית סוכר ווניל

100 גרם חמאה מומסת

200  גרם קמח

4 ביצים

להכנה:

מרתיחים בסיר גדול את החלב החמאה  המלח סוכר הווניל והסוכר.

כשרותח מוסיפים את הקמח. מערבבים  בלי הפסקה,

מערבבים תוך כדיי שזה על האש לייבוש מלא ושלא יידבק.

מסירים כשהבצק הופך אחיד.

מצננים עשר דקות ואז מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומתחילים ללוש.

מוסיפים ביצה, מחכים חצי דקה ואז ביצה נוספת ושוב חצי דקה ביצה , חצי דקה וביצה רביעית.

כשהבצק “בלע” את הביצים והפך נעים עוצרים את המיקסר.

כעת מכניסים את הבצק המעט נוזלי לשקית זילוף עם פיה תואמת לגודל האקלר הרצוי.

 

מרססים נייר אפייה בתבנית.

יוצרים את האקלרים

מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד הזהבה יפה, מוציאים, מצננים טוב טוב ונותנים להם לנוח.

כעת מכינים את קרם הווניל:

לקערת המיקסר נכניס:

מיכל גדול של שמנת מתוקה

חצי כוס חלב

שלוש כפות סוכר

3 כפית סוכר ווניל

4  כפות אינסטנט פודינג ווניל

חצי כפית תמצית ווניל

ולהקציף עד קבלת קצפת יציבה

מומלץ מאוד להכניס למקרר לכמה שיותר זמןץ

אני מתחיל מהקצפת מכניס למקרר ורק אז מכין את האקלרים.

בכל מקרה, פורס כל אקלר כמו “סנדביץ'”, מזליף את הקצפת עם שקית זילוף סוגר את החלק העליון ולמקרר.

לאחר שעתיים שלוש, בוזק אבקת סוכר או גנאש שוקולד ומגיש באהבה.

להתענג על מתיקות וונילית משובחת.

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

  1. אלוף ,אחשלי גאה ושמח בחבר כמוך אח בלב
    רואה את ההשקעה שלך בבלוק ניראה מצויין ויש לך בדרכך לשבח לעזור לעשות טוב ולאהוב מיליון אנשים
    נ.ב בא לי לאכול עכשיו את כל ה 25 אקלרים שיוצאים מהמתכון הזה

    • תודה אח יקרה, תודה על הכל. מעריך ויודע שלא מעט מתכונים לא היו יוצאים לי כמו שיצאו ללא המוצרים שלך מבית שף קונדיטור.
      תודה רבההההההההה

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם